Kreativitet har altid været en del af mig. Jeg har tegnet så længe jeg kan huske. 1973-74 og 1977 tog jeg tegnekurser hos R. Askov Jensen på Ny Carlsberg Glyptoteket i København. Her lærte jeg at håndtere store flader. 

Da kunstnervejen for de fleste bliver til hobby, tog jeg 1978-81 en uddannelse som radiograf hvorefter jeg tegnede med røngtenstråler på hospitaler både i Danmark og Norge hvor vi boede 1981-88 . børnene kom til og for mig blev det nu mest til at være husmor og helt hjemmeløbende blev jeg, da vi i 1992 flyttedet til Kuala Lumpur. Fra tid til anden skulle farverne bare ud, det kom de ved at male silketørklæder.. det kunne gå hånd i hånd med husmoderjobbet. Masser af nisser efter eget design er det også blevet til.. kreativiteten boblede hele tiden.

Med børnene fra reden tog jeg i 2008-09 en uddannelse som biodynamisk kraniosacral terapeut, et toårigt Bodyintelligence kursus i Kuala Lumpur, et absolut fantastisk arbejde jeg kan gøre selvom jeg en dag er 80. Jeg holder aldrig op med at lære...

Og nu er der igen tid til at lade kreavititen boble via mine arbejder med mine englesmykker, englekort, tegning og maleri. Vi er nu ifærd med at flytte til Danmark igen og finde vore rødder.